Kıvanç Tatlıtuğ





Sunday, November 05, 2006

Gümüş Tüm Heyecanıyla Devam Ediyor

Kıvanç Tatlıtuğun oynadığı Gümüş Tüm Heyecanıyla Devam Ediyor. Kıvanç Tatlıtuğun başrollerini oynadığı Gümüş dizisinin künyesini bir daha hatırlayalım.

Yapım : D Productions
Yapımcı : Engin Kıymaz
Yönetmen : Kemal Uzun
Senaryo : Eylem Canpolat- Sema Ergenekon
Müzik : Cem Erman

(Mehmet)Songül Öden
(Gümüş) Ekrem Bora
(M.Fikri) Güngör Bayrak
(Şeref) Laçin Ceylan
(Gülsün) Tarık Ünlüoğlu
(Tarık) Cüneyt Çalışkur
(Ahmet) Serdar Orçin
(Onur) Ayça Varlıer
(Pınar) Sevinç Gülşen
(Bahar) Soydan Soydaş
(Berk) Funda İlhan
(Esra) Sema Mumcu

Kıvanç Tatlıtuğ
Kaynak: Kanald

Kıvanç Tatlıtuğu Yalıda Fırtınalı Günler Bekliyor

Nihan’ı sevgilisi ile öpüşürken gören Mehmet (Kıvanç Tatlıtuğ) ona hesap sorar. Nihan ise Mehmet (Kıvanç Tatlıtuğ)’a hayatına karışma hakkı vermez ve münakaşa ederler. Nihan arabadakinin İlker olduğunu Mehmet’ten gizler. Mehmet eve çok sinirli gelir. Ona sürpriz hazırlayan Gümüş ise Mehmet’in Nihan ile birlikte olduğunu öğrendiğinde kırılır. Mehmet ile kavga ederler. Gümüş, Mehmet’in Nihan’ı kıskandığını düşünmektedir. Mehmet, Nihan’ın sevgilisinin kim olduğunu öğrenmeye çalışırken, şoke edici bir sürprizde ofiste yaşanır.
Bir kriz haberi de Bahar ile Gökhan cephesinden gelir. Onların iyiliği için çabalayan Gümüş’ün bu gayretleri sonuç verecek midir?
Yalıda ise Dilruba ile Şeref arasında soğuk savaş sürmektedir. Dilruba gün geçtikçe M. Fikri üzerindeki etkisini arttırmaya başlar. M. Fikri’yi avcunun içine alan Dilruba yavaş yavaş kafasındaki planları uygulamaya başlar.
Gümüş ile Mehmet (Kıvanç Tatlıtuğ)’in büyük aşkı ise yeni ve tehlikeli bir sınavdan daha geçecektir.

Kıvanç Tatlıtuğ
Kaynak: Kanald

Kıvanç Tatlıtuğla Köşe Kapmaca

Bir yıl önce ayrılıp, bunu gizledikleri iddia edilen Azra Akın ve Kıvanç Tatlıtuğ önceki gün karşılaştıkları defile provasında tam bir köşe kapmaca oynadılar.



Önce Azra geldi
Dört yıllık birlikteliklerine geçen hafta nokta koyan ama aslında bir yıl önce ayrılıp, bunu gizledikleri söylenen Azra Akın ve Kıvanç Tatlıtuğ önceki gün aynı defilede podyuma çıktılar. CNR'da düzenlenen Moda Fuarı'na ilk gelen Azra Akın oldu. Akın "Bir yıl önce ayrılmamış ama ayrılık kararı almıştık. Çünkü duygularımız bitmişti. Onun için ayrılık acısı çekmiyorum." derken, Tatlıtuğ'un da geldiği haberini aldı. Akın eski sevgilisi ile karşılaşmamak için defile saatine kadar soyunma odasından çıkmadı.

Kıvanç da saklandı
Kıvanç Tatlıtuğ da fuar alanına girmeden önce içerideki arkadaşlarını arayarak Azra Akın'ın nerede olduğunu sordu. Gergin olduğu gözlenen Tatlıtuğ, Azra Akın'ın aksine ayrılıkla ilgili soruları yanıtsız bıraktı. Eski sevgililer aynı gece birlikte podyuma çıktılar ama yine de selamlaşmadılar.

Kıvanç Tatlıtuğ
Kaynak: Takvim