Kıvanç Tatlıtuğ





Tuesday, March 07, 2006

Kafalarda Soru İşareti

UNLU MANKEN SENAY AKAY, DUNYA GUZELİ AZRA AKIN'IN UZATMALI SEVGİLİSİ ERKEK GUZELİ KIVANC TATLITUG'LA YAKALANMASI KAFALARDA SORU İSARETİ BIRAKTI!... AKAY VE TATLITUG BİRLİKTE GORUNTULENİNCE NASIL PANİKLEDİ?..

Sansasyonel yasamiyla dikkatleri uzerine ceken Senay Akay , manken arkadasi Azra Akin'in sevgilisi erkek guzeli Kıvanç Tatlıtuğ'la basbasa yemek yerken fena yakalandi!..

Senay Akay, meslektasi Azra Akin'la buyuk ask yasayan erkek guzeli Kıvanç Tatlıtuğ'la birlikte Yesilkoy Waffle House Cafe'de gece gec saatlerde yemek yerken goruntulendiler!..

Senay Akay Gulumsemeye calisirken ne yapacagini sasiran ve "Yakalandik ha?" diyen Kıvanç Tatlıtuğ'un panikledigi gozlerden kacmadi!..

Kıvanç Tatlıtuğ, apar topar hesabi oderken unlu cift Cafe'den jet hiziyla ayrildi!..

Bakalim Azra Akin buyuk ask yasadigi Kıvanç Tatlıtuğ'un Senay Akay'la yakalanmasina nasil bir tepki gosterecek!..

Kaynak: Uçankus

3 Comments:

  • yaw ben bu insanlara gülüyorum.Kıvanç için Brad Pitt'den yakışıklı diyorlar.Arkadaş gidin işinize Allah aşkına.Eğer Kıvanç değil Brad Pitt kadar yakışıklı olmak,O'nun yanına bile yaklaşabilseydi tip ve karizma olarak çoktan Holywood ünlüleri arasında yerini almıştı.Yakışıklılık çok ayrı birşeydir.Brad Pitt'in yüzü yeryüzünde eşi benzeri olmayan bir surat biçimi.İnanılmaz derecede seksi ve erkeksi.Brad Pitt bir erkeklik idolüdür.Kıvanç Tatlıtuğ'dan çok daha iyi olan binlerce erkek var Danimarka,İngiltere,Almanya ve Rusya gibi ülkelerde.Kıvanç'ın oralarda posterini dağıtsanız dönüp bakan bile olmaz.Ama Brad Pitt'in olayı çok farklı.Brad Pitt esmer biri de olsaydı gene çok tutulurdu.Çünkü adam bir idol

    By Anonymous Anonymous, at 1:15 PM  

  • sana hastayım çok tatlısın sırf senin için dizilerini izliyorum aşkım seni çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorum

    By Anonymous Anonymous, at 2:43 AM  

  • Tek kelimeyle.'mükemmeL'sin askım<3
    Seni dünyadaki herkesten cok sevıyorum <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 (X

    By Anonymous Anonymous, at 4:25 AM  

Post a Comment

<< Home