Kıvanç Tatlıtuğ





Tuesday, March 21, 2006

Azra Akın -Kıvanç Tatlıtuğ İşte Aşkın İlk Fotoğrafı

İkisi de birbirinden sahane... Onlari gordukce, babaanneler gibi kulak cekip, tahtaya vurasi geliyor insanin. Kıvanç Tatlıtuğ Best Model birincisi, Azra Akın ise Keriman Halis'ten sonra Turkiye'nin cikardigi ikinci Dunya Guzeli. İki yildir sekteye ugramayan asklari yuzunden gercek degil de hayal saniyorsunuz. Hayal olmadiklarini, nasil bir iliski yasadiklarini, birbirlerine duyduklari aski; arzuyu ilk kez Elele'ye anlattilar. Üstelik birlikte ilk kez ve tutku dolu fotograflar esliginde...

Dunya guzeli bir kadin ve sahane bir adam; cok sinir bozucusunuz! Bu kadar guzel iki insanin birlikteligi cocuklugumuzdaki masallarda olur.

Hayal misiniz?

Azra Akın: Herkes gibi cok dogaliz. Guzel veya cirkin diye bakmiyorum. Guzellik guzel bir sey ama kalici degil. İcindeki guzelligi gormeniz lazim.

Kıvanç Tatlıtuğ: Bence bizim birlikteligimiz tesaduf degil. Gorur gormez asik olmadik ama arkadasligimiz surunce icimizi gorduk ve iliskimiz basladi.

Kim kimi tavladi?

Kıvanç: Azra Hollanda'dan yeni gelmisti ve defile arasinda ailesinin fotograflarina bakiyordu. Kendi bebeklik fotograflari da vardi ve onlara gulumsuyordu. Çok kendi halinde, defile arasinda herkes gurultu patirdi yaparken o ya resim yapar, ya bir seyler okurdu. Onunla tanismak icin aksam eve gider gitmez kendi bebeklik fotograflarimdan en guzellerini buldum. Ertesi gun fotograflarimi gosterdim. Ne guzel fotograflar, bunu anne babama gostermeliyim dedi. Birbirimizin cocukluk resimlerinden fotokopi cektirdik. Sonra telefonlarimizi aldik ama arkadas olmamiza firsat kalmadan o Hollanda'ya dondu. Aradan uzun bir zaman gectikten sonra metroda karsilastik. Önune bakarak yuruyordu, kolundan tuttum, neden aramadin kac zamandir dedim. Gorusmeye basladik.

İlan-i ask kismini es geciyorsunuz. O nasil oldu?

Azra: Ben Miss World oldum, o da Best Model. Ocak ayinda Paris'e gitti. Hâlâ arkadasiz ama. Annemle konustum, Kıvanç'in Paris'e gittigini soyleyip, keske oradan Hollanda'ya gelse dedim. Annem de sen Paris'e git dedi. Gittim, Disneyland'a gidip cocuklar gibi eglendik. Yine aramizda bir sey olmadan ben Hollanda'ya dondum. Sonra o bir ay sonra Hollanda'ya geldi.

Kıvanç: Kafamda 14 Şubat'i belirlemistim.

Azra: İnsan biz neyiz diye sorar mi ya?

Kıvanç: Ne yapiyoruz, arkadas miyiz, nereye varacak dedim ve o gun sevgili olmaya basladik.

Ayni evi mi paylasiyorsunuz?

Kıvanç: Hayir Azra Macka'da oturuyor. Ben ailemle birlikte Kartal'da oturuyorum.

Birbirinizle hangi dilde konusuyorsunuz. Malum Azra'nin Turkcesi cok iyi degil.

Kıvanç: İlk baslarda İngilizce konusuyorduk. Ama simdi uzun zamandir Turkiye'de ve Turkce'si cok daha iyi.

Azra: İlk geldigim zamanlarda kelimenin sonlarindaki vurguyu hissedemiyor, yapamiyordum. Şimdi tonlamalari yapiyorum, bu buyuk bir sey benim icin.

Kaynak : ELELE

2 Comments:

  • Merhaba- Ben biliyordumki Azra Akinin ve Kivancin iliskisi iyi gitmez, cunku o kiz Europada buyudu ve gozu acilinca hic birsey gormezler. Vallah iyiki bitti, cunku Kivanc super bir insan, ve o kiz hic ona olmazdi ilerde.

    Sevinc

    By Anonymous Anonymous, at 4:49 PM  

  • Kıvanc<3
    Seni çok seviyorum cnm!
    Bosver bnce iyiki bitti azra akınla!!!
    ~Sen çok iyi,yaksıklı,gzl gzlü,harika,mükemmel birisin..(X~
    Ya sen bunlarsın ıste askmm..(:
    ÇooOooOooOo..Kk* seviyorum askmı<3
    Kendine çok iyi bak btnmm <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
    ~~~Kıvancmmmmm'Mm~~~

    By Anonymous Anonymous, at 4:14 AM  

Post a Comment

<< Home