Kıvanç Tatlıtuğ





Tuesday, March 21, 2006

Yaptığım İşe Aşığım

Kanal D ekraninda yayinlanan 'Gümüş' adli dizide 'Mehmet'i oynayan unlu manken Kıvanç Tatlıtuğ'un hedefi Hollywood...

Kıvanç Tatlıtuğ 22 yasinda. İki yil once Turkiye ve dunyada en iyi manken secildi. Tabii sansi da bir anda dondu. Dunya capinda urunlerin kataloglari icin kamera karsisina gecti. Onu simdi de oyuncu olarak Kanal D ekraninda 'Gümüş' dizisinde izliyoruz.

haftasonu: Hayirli olsun yeni bir diziye basladin? Diziden ve rolunden soz eder misin? K.T: Dizimizin adi 'Gümüş'. Koklu, varlikli ve saygin bir ailenin yasantisini anlatan bir dizi. Ailenin icerisinde donen entrikalar var. Ben dedenin en buyuk torunu Mehmet karakterini oynuyorum. Serseri, vurdumduymaz, sorumsuz. Basimdan bir takim olaylar geciyor. Aile buna bir engel koymaya calisiyor.

Haftasonu: Daha once Amerika'da cekimleri yapilan 'Green Card' vardi. O ne oldu? K.T: Kanalla yapimci arasinda bir takim anlasmazliklar olmus. O yuzden askiya alinmis.

Haftasonu: Çekimleri bitti mi yoksa yarim mi kaldi? K.T: Bitti. Pesinden bu projenin senaryosu geldi. Çok surukleyici bir hikayesi vardi. İlk 1- 1,5 ay oyunculuk dersleri aldim. Roportajin devami bu haftaki sayimizda...

Kaynak : HAFTASONU

0 Comments:

Post a Comment

<< Home