Kıvanç Tatlıtuğ





Tuesday, September 26, 2006

Kıvanç Tatlıtuğ: Ben de Karıma Güvenirim

"Gümüş" dizisinde Gümüş karakterini canlandıran Songül Öden'in, geçtiğimiz günlerde bir davete rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ ile kol kola gelmesinin tartışmaları sürüyor.

Songül Öden'le Kıvanç Tatlıtuğ'un davetteki samimi görüntüleri aşk dedikodularını da beraberinde getirmişti. Bu sıcak görüntü sadece magazin dünyasında değil, Songül Öden'in evinde de yankı buldu. Kendisi gibi tiyatro sanatçısı olan Canberk Uçucu'yla evli olan Öden'in, fotoğraflar gazetelerde yansıdığı gün eşiyle kavga ettiği öğrenildi.

Böyle gidilir mi?

İddiaya göre Uçucu, "Hiç böyle davete gidilir mi, dolaşılır mı, bu ne samimiyet" diyerek eşiyle şiddetli bir şekilde tartıştı. Bu kavgayı dizi çekimleri sırasında duyan Kıvanç Tatlıtuğ da, hemen Öden'in eşini arayarak, "Sandığınız bir şey yok. Biz Songül ile çok iyi arkadaşız" dedi.

Evdeki gerginlik

Canberk Uçucu da Kıvanç Tatlıtuğ'a, "Siz kendinize güveniyorsanız sorun yok. Ben karıma çok güveniyorum" dedi. Ancak Uçucu'nun bu kadar sakin olmadığı, evde gergin bir bekleyişin hüküm sürdüğü de gelen bilgiler arasında.

Kıvanç Tatlıtuğ

0 Comments:

Post a Comment

<< Home