Kıvanç Tatlıtuğ





Sunday, March 26, 2006

Kıvanç Tatlıtuğ Sevgilisini Uyardı

Kıvanç Tatlıtuğ'un, dünya güzeli sevgilisi Azra Akın'ı, rol arkadaşı Tamer Karadağlı'ya karşı dikkatli olması için uyardığı iddia ediliyor.

Geçtiğimiz yıl Tamer Karadağlı için iyi başlamış ancak peşpeşe yaşadığı olaylar nedeniyle sonradan kabusa dönmüştü. Çocuklar Duymasın dizisiyle büyük bir popülarite yakalayan Karadağlı, sevgilisi Arzu Balkan'la nikah masasına oturmuş, fakat yaptığı çapkınlıklar nedeniyle başı hayli derde girmişti.

'KÖTÜ ŞÖHRET'İ UNUTULMADI!
Yeni evli olduğu günlerde bir TRT spikeri ve Deniz Akkaya ile kaçamak yapan Tamer Karadağlı, ardından patlayan seks kaseti skandalıyla da kamuoyunu uzun süre meşgul etmişti. O dönemde sıkıntılı günler geçiren ve eşiyle boşanmanın eşiğine kadar gelen ünlü oyuncu, şu sıralar yeni bir diziyle kariyerini yeniden parlatmak için uğraşıyor ama 'kötü şöhreti' bir türlü peşini bırakmıyor!..

'ONUNLA ARANA MESAFE KOY...'
Çünkü 'Yağmur Zamanı' adlı dizideki rol arkadaşı Azra Akın'ın sevgilisi Kıvanç Tatlıtuğ, kız arkadaşının son dönemde davetlerde sürekli Tamer Karadağlı ile boy göstermesinden rahatsız oldu! Ünlü oyuncunun çapkınlık konusundaki şöhretinden ürken Kıvanç'ın, sevgilisi Azra'ya, "Tamam dizide mecburen birliktesiniz ama set dışında onunla arana mesafe koymanı istiyorum" şeklinde uyarıda bulunduğu söyleniyor.

Kıvanç Tatlıtuğ
TAKVİM

0 Comments:

Post a Comment

<< Home